ÄP tõttab ettevõtjale appi!

Just siis kui ettevõte vajab värsket raha aga pangad on kitsiks muutunud, tuleb appi meie lõbus väike meediasõber Äripäev.

Loo "Laenukraan avaneb elujõulisust tõestanule" juures on laenutest, millest tuleb välja, et laenusaamisele tuleb kasuks sage pangavahetus ning hea on ka see, kui teile on ärikeeld kehtestatud. Kui teil on üldiselt enamus nõudeid täidetud aga näiteks ärikeeldu veel pole, siis soovitab ajaleht: "Pinguta veidi veel!". Sürr.


Tabeli allikas: Tänase Äripäeva paberleht, lk 4.

2 comments:

Unknown said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

Unknown said...

Tere, olen proua Mabel Nasiru, eralaenu laenuandja, kes annab elu jooksul võimalus laene. Kas teil on vaja kiiresti laenu kustutada oma võlad või vajate kapitalilaenu parandada oma äri? olete poolt tagasi lükatud pankade ja teiste finantsasutuste ametid? Kas teil on vaja konsolideerimise laen või hüpoteek? otsi enam, nagu me oleme siin, et teha kõik oma rahalisi probleeme minevikku. Me laenufondideks välja üksikisikute vajavad rahalist abi, mis on halb krediidi või vajavad raha, et maksta arveid, investeerida äri kiirusega 2%. Ma tahan kasutada seda keskmise teile teatada, et me muuta usaldusväärne ja soodustatud abi ja on valmis pakkuma Teile laenu. Nii meiega täna läbi e-posti aadressil: (redeemersloanfirm@gmail.com)

 
©2009 Memokraatia | by TNB