Täiesti seaduslik moodus Riigikogu palkade külmutamiseks

Riigikogu otsus külmutada saadikute palgatõus on järjekordne eluvõõras mäng avaliku arvamusega, sest parlamendi sama koosseisu palkade muutmine pole Põhiseaduse kohaselt võimalik. Ometi teeb rahvaasemik näo nagu oleks olemas mingi šanss, et tema palgatõus tulevikus tõesti ära jääb. Huvitav, kelle peas see geniaalne plaan sündis?

Ja edasi kavatsevad poliitikud terve mõistuse ja ühtlasi ka süüdlase leida hoopis Presidendi kantseleist. On ju ette teada, et Presidendil ei jää muud üle, kui seadus Riigikokku tagasi saata.

Endalt vastutust ära lükata tahtvatelt poliitikutelt tuleks hoopis küsida: "Kus te olite parlamendi eelmise koosseisu ajal, kui oleks saanud kärpida praeguse koosseisu palkasid?"

Teine küsimus on aga veel tähtsam. Kui te tõesti tahate juba oma koosseisu palku vähendada, siis pole ju mingit probleemi leppida kokku, et te maksate osa palgast riigi rahakotti tagasi. See on täiesti seaduslik viis palku vähendada ning seda saaks teha juba alates tänasest. Tehniliselt võib välja mõelda mingisuguse konkreetse fondi, sihtkapitali või isegi terve valiku neist, kuhu saadikud saavad raha tagasi kandma hakata.

Kuidas oleks selle ideega siis?

2 comments:

Anonymous said...

Kui ma oleks riigikoguja, siis ma ütleks, et selle "osa palgast riigi rahakotti tagasi" asemel luban ma pühalikult kulutada selle summa vaid siseturul, kust sellest osa nagunii maksudena riigile tagasi veereb ja lisaks saab kopika ka Eesti ettevõtja, kelle praegu raske on.
Lausa õilis ja igati rahva huvides.

Susan Benson said...

Tere, daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

Kas vajate projekti lõpuleviimiseks ärilaenu, eralaenu, hüpoteeklaenu või laenu? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke meile otse WhatsAppis: +447903159998 ja saate kohe vastuse.

Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud aitama teil oma pikaajalisi ja lühiajalisi finantseesmärke parandada. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiiremal viisil.

Siin on mõned põhjused, miks peaksite laenu saamiseks meiega ühendust võtma;
* Mugavus - laenu saate taotleda igal ajal ja igal pool.
* Paindlik summa - otsustate, kui palju soovite laenata.
* Kiire otserahastus - saate oma laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
* Paindlik intressimäär 3%.
* Kõrge heakskiitmise määr
* Paindlik tagasimakse - saate võimaluse valida tagasimaksekuupäev kas iganädalase, kuu- või aastase kestusega 1–30 aastat.
* Lihtne veebirakendus.
* Isikupärane juhendamine ja asjatundlikkus.
* Varjatud tasud puuduvad

Ärge kaotage võimalust rahaliste vahendite puudumise tõttu. Võtke kohe ühendust minu kaaslasega, me saame teid laenuga aidata.

Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil:
E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp: +447903159998

Vahendajad / konsultandid / maaklerid on teretulnud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Täielikus usalduses teeme koostööd kõigi osapoolte huvides.

 
©2009 Memokraatia | by TNB