Kujundusuudiseid

Lähitulevikus võib Memokraadi töös esineda tõrkeid, kuna ma kavatsen pisut muuta kujundust ning natuke eksperimenteerida. Mis tähendab, et üks päev võib asi välja näha näiteks halli värvi aga teine päev aga ei pruugi. Lugejad on muidugi oodatud oma arvamust avaldama, kui mõni asi ei meeldi või meeldib.

7 comments:

Kristjan Pihl said...

Küsimus selline, et kuidas te oma blogis kasutatavaid "kujunduselemente" hangite?

Daniel Vaarik said...

Hea küsimus, üldiselt Bloggeri standard templated ei ole eriti head. Praegune põhi on võetud sellisest kohast: http://btemplates.com/

Kui on häid ettepanekuid, on need alati teretulnud.

Kristjan Pihl said...

Alternatiivseid ettepanekuid googeldamisele ma kahjuks pakkuda ei oska.
Häid ettepanekuid oodates see küsimus tegelikult esitatud saigi. Siiski suur tänu, ehk leian isegi sealt!

Indrek P said...

Minu meelest oleks Memokraatial ammu aeg Bloggerist kolida memokraatia.ee aadressile ja sellega seoses vahetada platvorm Wordpressi jaoks.

irve said...

Kui on mingi konkreetsem mõte või idee, oleksin täiesti nõus pärast ~15ndat kuupäeva mingit olemasolevat malli sobivamaks kohandama.

Unknown said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

Claudia Klein said...

Tere, minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka finantsnõustaja.

Kas teil on vaja rahalist tugevdamist? Kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotlightglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalist laenu ning saate ka laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

Me teame, et seadusliku laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha oma tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringud / küsimused? - Saada e-kiri aadressile | spotlightglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

Teie rahaline vabadus on teie kätes!

 
©2009 Memokraatia | by TNB