Untergang*

Memokraadi televisiooni- ja satiiritoimetus sai tuult tiibadesse aastalõpuklippi saatnud edust ja otsustas videovormi valada mõned kriitilised matsud meedia suunas. Seda kõike võib muidugi võtta ka omamoodi ennustusena. Banzai!



* Kui küsite, et miks just see klipp ja need isikud, siis ülalesineva häkkimine filmist Untergang on saanud youtube.com keskkonnas populaarseks ajaviiteks või omamoodi võistluseks. Leida võib klippe nii Blu-Ray ja HD DVD vahelise sõja kohta kui ka Hitleri ilmajätmisest World of Warcrafti kasutajanimest. Idee, mis hakkas oma elu elama. Selle kohta siis öeldaksegi teise sõnaga "internetimeem".

7 comments:

alari said...

krt küll, nii lühikese klipi peaks suutma tänapäeval nagu mingi mureta lõpuni vaadata, aga poole peal ei pidanud enam üldse vastu ja panin pausile, sest pisarad lihtsalt jooksid. kruuda ostab su varsti ära tõepoolest.

Siim Männik said...

sa olid isegi tugev, ma kaotasin 38. sekundil kõne- ja enamiku muid võimeid.

irve said...

kurat ja põrgu -- pärast aastalõpuklippi mõtlesin ma täpselt sama asja teha. tänud.

Agris said...

Midagi nii head pole veel sel aastal kogenudki :) Loodetavasti saab kunagi Elioni digi-TV interneti kaudu ka peagi Youtube'ile ligi, et siis kvaliteetsarju Memokraatiast vaatama hakata!

Maag said...

*Muigab*
Väga hea klipp. Tuult tiibadesse!

Maili said...

Palun veel!

Unknown said...

überklipp! täna oli muide kahe lehe (espress, slol) ja siis veel naistezurnaali lillit esikaanel pr. pauk son. maagia ja esoteerika võtab üle.

 
©2009 Memokraatia | by TNB