Obama üllatab jälle!

Ma teadsin küll, et Obama on üpris kõva mees aga seda ma poleks küll uskunud, et tal nii suur lennuk on. Postimehe andmetel kavatseb USA president Euroopat külastada umbes Malta suuruse õhulaevaga, mille põrandapind laiub 371,6 ruutkilomeetril. P.S. Normaalne ökoloogiline jalajälg, Barack!


3 comments:

Anonymous said...

Obamal on teiseks suurim lennuk kogu universumis, suurem kui see tulnukate kosmoselaev mis "Independence Days"-s Valge Maja pilbasteks tulistas. Ainult Chuck Norrisel on suurem.

janika said...

"Ma teadsin küll, et Obama on üpris kõva mees" - millele see v"aide p'ohneb?? vaesest perest, mustast senaatorist presidendiks - imede maa Ameerika. selliseid imesid ei juhtu. sellele, et ajaloo kalleima valimiseelarvega valituks sai v'oi?? see et ta must on ei t'ahenda, et ta suudab vee peal k"aia ja usa majanduse kiirelt k"aima panna. finantssektorisse raha loopimine teeb asja veel hullemaks.

Anonymous said...

Oijah. See on küll natuke nagu maaslamaja löömine, aga esiteks juhataks eelneva kommentaatori sellise termini nagu "iroonia" juurde ja teiseks väärib siinkohal vast väljatoomist tõsiasi, et Obama valimiseelarve koosnes kõigi aegade suurimast hulgast vabatahtlikest annetustest - mis tõesti tegi sellest ka "ajaloo kalleima".

 
©2009 Memokraatia | by TNB